Vacatures voor juristen, advocaten & paralegals

Job:

33 juristen

14.12.22

Natuurlijk wil je een boeiende en uitdagende job. En nee, stilzitten is niks voor jou: jij wil jezelf ontwikkelen en doorgroeien binnen de organisatie waar je werkt. Maar elke dag uit werken gaan enkel en alleen voor die loonbrief aan het einde van de maand? Niet jij, jij wilt iets bijdragen aan de maatschappij, elke dag opnieuw het gevoel hebben dat wat je doet een verschil maakt. Als het even kan, met leuke collegaís die net zo gedreven zijn als jij. Waar wacht je dan nog op? Een functie als jurist bij ťťn van onze algemene administraties of stafdiensten is je vast op het lijf geschreven:

Wil jij†fiscale expertise uitbouwen†en de FOD FinanciŽn van de toekomst mee vormgeven? De Algemene Administratie van de Fiscaliteit zoekt collegaís die zich buigen over†wettelijke bepalingen, wetsontwerpen of fiscale rechtspraak†en die toegewijd opvolgen, maar ook teamplayers die zich toespitsen op de juridische uitbouw van moeilijke dossiers.


Ontdek hier je nieuwe job bij de†Algemene Administratie van de Fiscaliteit.

De samenleving beschermen,†internationale handel bevorderen†en meehelpen in de†strijd tegen fraude en terrorisme? Een boeiende en uitdagende job met†verantwoordelijkheid†en een gevarieerd takenpakket? De wereld van Douane en Accijnzen is zeker iets voor jou.


Ontdek hier je nieuwe job bij de†Algemene Administratie van Douane en Accijnzen.

Bijt jij je graag vast in juridische dossiers? Kan jij regelgeving verslinden zonder enige moeite? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en heb je vooral veel goesting om bij te leren? Dan zijn we naar jou op zoek. Kom deel uitmaken van onze†Algemene Administratie Patrimoniumdocumentatie†en wie weet word jij onze nieuwe juridische spilfiguur. We zijn op zoek naar een echte teamplayer die beschikt over organisatie-skills die on point zijn. Kan je zeer doelgericht te werk gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidaat.


Ontdek hier je nieuwe job bij de†Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie.

Bij de Algemene Administratie van de Bijzondere Belastinginspectie stap je mee in de†strijd tegen de fiscale fraude. Geboeid door fiscaliteit en fiscale strafzaken? Dan kan je bij de Bijzondere Belastinginspectie je talent ontplooien in een geschillendienst.


Ontdek hier je nieuwe job bij de†Algemene Administratie van de Bijzondere Belastinginspectie.

'I found a Treasure, a Treasury job'.

Dit is de slogan waarmee de Algemene Administratie van de Thesaurie uitpakt en die de zorg die wij besteden aan de tevredenheid van onze medewerkers, perfect weergeeft. Jouw rol? Je wordt een nieuwe Jurist in een van onze competentiepolen! De†financiering van de economie†heruitvinden, de bijhorende regelgeving opstellen of verbeteren, financiŽle†fraude en financiering van terrorisme bestrijden: allemaal kernopdrachten van de Thesaurie. Je komt er terecht in een dynamische, volledig digitale werkomgeving waar samenwerken en eigen verantwoordelijkheid opnemen centraal staan. We hopen je mogen te verwelkomen in ons team.


Ontdek hier je nieuwe job bij de†Algemene Administratie van de Thesaurie.

De Stafdienst Begroting en Beheerscontrole is de bewaarder van de portefeuille van de FOD FinanciŽn en volgt het†budget, de†beheerscontrole en de interne controle op. Deze stafdienst voert ook overheidsopdrachten uit en doet dat niet alleen voor onze FOD: ook andere federale overheidsdiensten rekenen op hun medewerking voor overheidsopdrachten. Kort gezegd: als je hier de troepen versterkt, zorg je ervoor dat de FOD FinanciŽn zijn middelen efficiŽnt gebruikt...


Ontdek hier jouw nieuwe job bij de Stafdienst Begroting en Beheerscontrole.


Ken je onze app al? Hier vind je een antwoord op veel van je vragen, handige tips en nog veel meer.†


Bij de uitoefening van deze functies kom je mogelijk in contact met het publiek.†


Overeenkomstig het neutraliteitsbeginsel van overheidsinstanties en de door de FOD FinanciŽn uitgedragen waarden van transparantie en onafhankelijkheid, is het verboden om uiterlijke tekenen te dragen van gelijk welke ideologische, politieke of religieuze overtuiging of affiliatie. De FOD FinanciŽn staat dit enkel toe aan personeelsleden die niet rechtstreeks in contact komen met het publiek (KB 02/10/1937 houdende het statuut van het Rijkspersoneel - artikel 8, paragraaf 1).. Bijgevolg mogen de personeelsleden die rechtstreeks in contact komen met het publiek bij de FOD FinanciŽn geen uiterlijke tekenen dragen van gelijk welke ideologische, politieke of religieuze overtuiging of affiliatie, want dit zou kunnen resulteren in een ondermijning van het vertrouwen van het publiek in de volledige neutraliteit van de overheid en in de onpartijdigheid van de FOD FinanciŽn. Onder publiek wordt verstaan de burgers waarmee in contact gekomen wordt.Meer over de selectieprocedure?


Call Center Dienst Wervingen
FOD FinanciŽn
Tel.: 02 572 57 71
E-mail:†infojobs@minfin.fed.be

Indien je voor jezelf nog een beter beeld van de organisatie wil vormen, ga dan via†deze link†naar een aantal getuigenissen van jouw toekomstige collegaís.


   

job lijst

Opnieuw zoeken ?

Aanwervers : plaats uw vacature op BelgischRecht.Net