Vacatures voor juristen, advocaten & paralegals

Job:

Juridisch dossierbeheerder (m/v/x)

09.02.22

Advocatenkantoor - bedrijfsomschrijving:

De FOD FinanciŽn staat in voor de correcte en rechtvaardige inning van belastingen, accijnzen en andere taksen in BelgiŽ. Daarbovenop zorgt hij ervoor dat al dat geld op de juiste plaatsen terechtkomt. Daardoor kan iedereen in ons land genieten van goede infrastructuur, sociale voorzieningen en zo veel meer. Zo werken de meer dan 20.000 medewerkers van de FOD FinanciŽn elke dag niet alleen aan hun persoonlijk welzijn, maar aan dat van heel de samenleving.


Functieomschrijving:

Ben je geÔnteresseerd in het juridisch domein en op zoek naar een job met een sociale meerwaarde? Werk je graag gestructureerd en ben je overtuigd van het belang van een correcte dienstverlening? Werk je graag in teamverband en ben je bovendien niet bang om zelfstandig aan de slag te gaan? Dan ben jij de geknipte persoon voor een juridische functie binnen de FOD FinanciŽn.

Er zijn een aantal vacatures bij de algemene administraties en bij een stafdienst van de FOD FinanciŽn.

De functieomschrijving hangt af van de dienst waar je gaat werken. Bij de uitoefening van deze functies kom je mogelijk in contact met het publiek.


- Wil je fiscale expertise uitbouwen en de FOD FinanciŽn van de toekomst mee vormgeven? De Algemene Administratie van de Fiscaliteit zoekt collegaís die zich buigen over wettelijke bepalingen, wetsontwerpen of fiscale rechtspraak en die toegewijd opvolgen, maar ook teamplayers die zich toespitsen op de juridische uitbouw van moeilijke dossiers.

Ontdek jouw nieuwe job bij de Algemene Administratie van de Fiscaliteit.


- Ben jij een kennisspons en wil je je detectiveskills ontwikkelen? Dan kan je zeker een carriŤre uitbouwen binnen de Invorderingsteams of de juridische dienst van de Algemene Administratie van de Inning en Invordering!

Ontdek jouw nieuwe job bij de Algemene Administratie van de Inning en Invordering.


- Heb je zin in een boeiende en uitdagende job met een intern opleidingstraject en heel wat doorgroeimogelijkheden? Twijfel niet langer, binnen de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie zijn wij op zoek naar heel wat nieuw talent! Heb je bijvoorbeeld interesse in vastgoed en alles wat met (on)roerende transacties zoals huur, verkoop, hypotheken en schenking te maken heeft? Dan zijn onze diensten binnen de Administratie Rechtszekerheid zeker iets voor jou!

Ontdek jouw nieuwe job bij de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie.


- De samenleving beschermen, internationale handel bevorderen en meehelpen in de strijd tegen fraude en terrorisme? Een boeiende en uitdagende job met verantwoordelijkheid en een gevarieerd takenpakket? De wereld van de Douane en Accijnzen is zeker iets voor jou.

Ontdek jouw nieuwe job bij de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen.


- De Stafdienst Begroting en Beheerscontrole is de bewaarder van de portefeuille van de FOD FinanciŽn en volgt het budget, de beheerscontrole en de interne controle op. Deze stafdienst voert ook alle overheidsopdrachten uit en doet dat niet alleen voor onze FOD: ook andere federale overheidsdiensten rekenen op hun medewerking voor overheidsopdrachten. Kort gezegd: als je hier de troepen versterkt, zorg je ervoor dat de FOD FinanciŽn zijn middelen efficiŽnt gebruikt.

Ontdek jouw nieuwe job bij de Stafdienst Budget en Beheerscontrole.


Profiel:

- Je analyseert gegevens gericht en beoordeelt informatie kritisch.

- Je gaat zelfstandig om met en lost problemen op, zoekt alternatieven en voert de oplossing uit.

- Je creŽert en bevordert de groepsgeest door je mening en ideeŽn te delen en door bij te dragen aan de oplossing van conflicten tussen collega's.

- Je handelt integer in overeenstemming met de verwachtingen van de organisatie, respecteert vertrouwelijkheid, komt verbintenissen na en vermijdt elke vorm van partijdigheid.

- Je beschikt over de inzet, de wil en de ambitie om resultaten te boeken en de verantwoordelijkheid op te nemen voor de correctheid van ondernomen acties.

- Je hebt goede mondelinge communicatievaardigheden.

meer info


Contact:

Solliciteren.

Meer info over de selectieprocedure?
Call Center Dienst Wervingen
FOD FinanciŽn
Tel.: 02 572 57 71
E-mail: infojobs@minfin.fed.be


Jurist
Brussel

   

job lijst

Opnieuw zoeken ?

Aanwervers : plaats uw vacature op BelgischRecht.Net