Vacatures voor juristen, advocaten & paralegals

Job:

Jurist (m/v/x) (29 plaatsen)

29.10.21

Advocatenkantoor - bedrijfsomschrijving:

Natuurlijk wil je een boeiende en uitdagende job. En nee, stilzitten is niks voor jou: jij wil jezelf ontwikkelen en doorgroeien binnen de organisatie waar je werkt. Maar elke dag uit werken gaan enkel en alleen voor die loonbrief aan het einde van de maand? Niet jij, jij wilt iets bijdragen aan de maatschappij, elke dag opnieuw het gevoel hebben dat wat je doet een verschil maakt. Als het even kan, met leuke collega’s die net zo gedreven zijn als jij. Waar wacht je dan nog op? Een functie als jurist bij een van onze algemene administraties of stafdiensten is je vast op het lijf geschreven:


Functieomschrijving:

✓ Wil jij fiscale expertise uitbouwen en de FOD Financiën van de toekomst mee vormgeven? De Algemene Administratie van de Fiscaliteit zoekt collega’s die zich buigen over wettelijke bepalingen, wetsontwerpen of fiscale rechtspraak en die toegewijd opvolgen, maar ook teamplayers die zich toespitsen op de juridische uitbouw van moeilijke dossiers.

Is jouw interesse gewekt? Ontdek jouw nieuwe job bij de Algemene Administratie van de Fiscaliteit


✓ Zijn juridische expertise uitbouwen, schulden invorderen of geschillen behandelen jouw ding? Dan is een job in een van de invorderingsteams of juridische diensten van de Algemene Administratie van de Inning en de Invordering iets voor jou. Je verbreedt er je kennis terwijl je dossiers tot op de bodem uitzoekt om de gepaste invorderingsacties te bepalen.

Ontdek jouw nieuwe job bij de Algemene Administratie van de Inning en de Invordering:


✓ De samenleving beschermen, internationale handel bevorderen en meehelpen in de strijd tegen fraude en terrorisme? Een boeiende en uitdagende job met verantwoordelijkheid en een gevarieerd takenpakket? De wereld van Douane en Accijnzen is zeker iets voor jou.

Ontdek jouw nieuwe job bij de Algemene Administratie Douane en Accijnzen:


✓ 'I found a Treasure, a Treasury job'.

Dit is de slogan waarmee de Algemene Administratie van de Thesaurie uitpakt en die de zorg die wij besteden aan de tevredenheid van onze medewerkers, perfect weergeeft. Jouw rol? Je wordt een nieuwe Jurist in een van onze competentiepolen! De financiering van de economie heruitvinden, de bijhorende regelgeving opstellen of verbeteren, financiële fraude en financiering van terrorisme bestrijden: allemaal kernopdrachten van de Thesaurie.

Je komt er terecht in een dynamische, volledig digitale werkomgeving waar samenwerken en eigen verantwoordelijkheid opnemen centraal staan. We hopen je mogen te verwelkomen in ons team!

Ontdek jouw nieuwe job bij de Algemene Administratie van de Thesaurie:


✓ Bij de Algemene Administratie van de Bijzondere Belastinginspectie stap je mee in de strijd tegen de fiscale fraude. Geboeid door fiscaliteit en fiscale strafzaken? Dan kan je bij de Bijzondere Belastinginspectie je talent ontplooien in een geschillendienst.

Ontdek jouw nieuwe job bij de Algemene Administratie van de Bijzondere Belastinginspectie.


✓ Bijt jij je graag vast in juridische dossiers? Kan jij regelgeving verslinden zonder enige moeite? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en heb je vooral veel goesting om bij te leren? Dan zijn we naar jou op zoek! Kom deel uitmaken van onze Algemene Administratie Patrimoniumdocumentatie en wie weet word jij onze nieuwe juridische spilfiguur!
We zijn op zoek naar een echte teamplayer die beschikt over goede organisatie-skills die on point zijn. Kan je zeer doelgericht te werk gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidaat!

Grijp nu je kans en ontdek jouw nieuwe job bij de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie.


Bij de uitoefening van deze functies kom je mogelijk in contact met het publiek.


Profiel:

Master (universitair of hoger onderwijs van het lange type)


Contact:

Meer info over de jobinhoud?
Callcenter Dienst Wervingen
FOD Financiën
Tel.: 02 572 57 71

email : infojobs@minfin.fed.be


Jurist
Brussel

   

job lijst

Opnieuw zoeken ?

Aanwervers : plaats uw vacature op BelgischRecht.Net