Vacatures voor juristen, advocaten & paralegals

Job:

Jurist - Schadebeheerder

23.09.21

Advocatenkantoor - bedrijfsomschrijving:

ARAG SE is één van de belangrijkste gespecialiseerde rechtsbijstandsverzekeraars, is ruim 80 jaar actief op internationaal niveau en beschikt over niet minder dat 17 zetels in Europa, de Verenigde Staten en Canada.

ARAG heeft de ambitie om de Belgische burger op elk moment van zijn leven te beschermen door hem te informeren over de juridische aspecten die van invloed kunnen zijn op hem en indien nodig door hem te begeleiden bij het oplossen van een geschil. We zijn op zoek naar mensen die ons kunnen helpen in het realiseren hiervan en dit is voor u een uitgelezen kans om deel uit te maken van een internationaal familiebedrijf.

De Belgische Branch, gelegen in Brussel centrum, is op zoek naar een “Jurist-schadebeheerder” met een focus op klantenservice.


Functieomschrijving:

• Een efficiënt en klantgericht schadebeheer is het uithangbord van ARAG. Als beheerder zorg jij ervoor dat de belangen van onze verzekerden optimaal worden verdedigd.

• Je zal deel uitmaken van het team “Legal Claims” dat onze Nederlandstalige makelaars bedient. Je hebt ook als missie om een vertrouwensrelatie op te bouwen met deze makelaars en deze te ontwikkelen.

• ARAG biedt je alle troeven om je doelstellingen te kunnen realiseren : een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar met wereldfaam, naambekendheid, een verzekeringsaanbod met ijzersterke waarborgen dat beantwoordt aan de concrete marktvraag. Voor de excellente dienstverlening aan onze partners en cliënten zorg jij zelf want op een snelle en efficiënte wijze handel je de schadedossiers af tot ieders tevredenheid.


Profiel:

- Licentiaat of Master in Rechten. Een (eerste) ervaring in de verzekeringssector en/of in schadebeheer is een meerwaarde.

- Je hebt een ervaring van 3 à 5 jaar aan de balie.

- Je bent een overtuigende "communicator": je maakt graag gebruik van de telefoon en daarnaast heb je een vlotte pen.

- In het beheer van je dossiers wacht je niet af; je treedt pro-actief op en je toont zin voor initiatief. Bovendien schrikt een gezonde dosis stress je niet af.

- Je werkt vlot met MS-Office (Excel, Word) en MS-Outlook.

- Je bent tweetalig Nederlands / Frans.


ONS AANBOD

- Een aangename werksfeer, in een bedrijf op mensenmaat, een toekomstgerichte KMO.

- Een jong en dynamisch team, agile, motor voor veranderingen.

- Een sterke opleiding in Rechtsbijstandsverzekeringen.

- Een aantrekkelijk loon en arbeidsvoorwaarden met extra-legale voordelen.

- Een participatieve bedrijfscultuur waar de menselijke aspecten en het evenwicht privé-werk erkend worden als belangrijk.

- Een aangename werkomgeving, centraal gelegen in Brussel, dichtbij openbaar vervoer, fitness zaal en andere faciliteiten zijn beschikbaar in het gebouw zelf.


Contact:

Gelieve uw cv en motivatiebrief te versturen naar:

email : fabienne.decroos@arag.be


Jurist
Brussel

   

job lijst

Opnieuw zoeken ?

Aanwervers : plaats uw vacature op BelgischRecht.Net