Vacatures voor juristen, advocaten & paralegals

Job:

Advocaten met belangstelling voor Banking & Finance

22.01.21

Advocatenkantoor - bedrijfsomschrijving:

buyle legal is een onafhankelijk Belgisch kantoor dat vooral bekend is in de bancaire en financiŽle sector. Wij zijn liever discreet over onszelf, daarom laten we de jury van de Trends Legal Awards aan het woord die ons in 2018 de award van beste Belgisch onafhankelijk kantoor voor Bank & Finance heeft toegekend: "Onder het motto 'The Art of Law' bouwt het onafhankelijke Belgische kantoor buyle legal in Brussel, Charleroi en Antwerpen verder aan een model van duurzame dienstverlening op maat van de klant in de diverse takken van het bank- en financieel recht. Naast een trouw Belgisch cliŽnteel in de financiŽle sector, breidt het internationaal cliŽnteel gestaag uit.

Het kantoor kan buigen op een jarenlange ervaring en deskundigheid, een brede erkenning binnen de Belgische financiŽle sector en uitstekende referenties op het vlak van geschillenbeheer. Het kantoor geeft blijk van grote wendbaarheid: innovatieve trends in de financiŽle sector worden op de voet gevolgd, fintech spelers appreciŽren de combinatie van doorgedreven vakkennis en creatief denken.

Het kantoor draagt bij tot het propageren van een long life learning culture binnen de financiŽle sector onder meer via de gewaardeerde samenwerking met Febelfin Academy. Buyle legal staat voor een humane bedrijfscultuur met bijzondere aandacht voor diversiteit, gelijkekansenbeleid en minderheidsgroepen en dit kantoor durft zich ook in het maatschappelijk debat te mengen.

Tot slot stimuleert het kantoor kritisch wetenschappelijk denken en sleepte het meermaals prestigieuze prijzen in de wacht zoals de Trophee d'Or voor het beste juridisch advies. Een sterke onafhankelijke speler met een bewezen trackrecord en toekomstvisie, een verdiende winnaar voor de award van beste onafhankelijke Belgische advocatenkantoor in Banking & Finance!"


Functieomschrijving:

Een advocaat met belangstelling voor de juridische problemen die zich vooral maar niet uitsluitend in de bancaire en financiŽle sector stellen en dit zowel in het kader van transactioneel werk, adviesverlening, het afsluiten van contracten als in de behandeling van geschillen.


Profiel:

Wij willen met u de ambitie delen 'best in class ' te zijn.

Daarom kijken wij uit naar een gemotiveerde medewerker(ster), met minstens 4 ŗ 5 jaar praktijkervaring die cliŽntgericht, accuraat juridisch werk van hoge kwaliteit kan leveren.

Extra opleidingen zijn een troef en het beheersen van het Frans en Engels is een ďmustĒ.


Wat bieden wij aan?

Een aangename en uitdagende werkomgeving in een hoogstaand professioneel kader waarin persoonlijke groei gestimuleerd wordt met een reŽel toekomstperspectief. Wij zijn flexibel en de aangeboden vergoeding is correct en marktconform in functie van verworven kennis en ervaring.
De kandidaat kan meteen aan de slag gaan.


Contact:

Graag uw CV naar:

Patrick Verbaeys, office manager, pverbaeys@buylelegal.eu, tel.: 02/ 600 52 66

Els Van Poucke, partner, evanpoucke@buylelegal.eu, tel.: 02 600 52 24

email : pverbaeys@buylelegal.eu; evanpoucke@buylelegal.eu


Advocaat

   

job lijst

Opnieuw zoeken ?

Aanwervers : plaats uw vacature op BelgischRecht.Net