Vacatures voor juristen, advocaten & paralegals

Job:

Advocaat-stagiair

26.11.18

Advocatenkantoor - bedrijfsomschrijving:

Het cabinet SAGREK heeft vier vennoten – waaronder twee de dubbele hoedanigheid hebben van advocaat en architect – en twee medewerksters.

Het cabinet is actief in talrijke materies van het immobiliënrecht, elkeen van de vennoten munt uit in zijn specialiteit – huurovereenkomst, stedenbouw en milieurecht, aannemingscontract, aanbestedingen, mede-eigendom, erfdienstbaarheid en gemene muren.Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die zijn studies eindigt in juni of die reeds zijn stage aan de Balie is begonnen.


Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die afgestudeerd is of die reeds zijn stage aan de Balie is begonnen, en die bijzondere interesse heeft voor stedenbouw.


Profiel:

Je hebt je diploma in de hand of je hebt al je eerste stappen gezet bij de Balie of in de beroepswereld, het immobiliënrecht trekt je aan en je wenst een gespecialiseerde en dynamische ploeg te vervoegen?

Dan is SAGREK het cabinet dat je zoekt!

Onze eisen?

Een perfecte kennis van het Frans en van het Nederlands (bekwaamheid om dossiers in beide talen te beheren), een teamspirit en leergierigheid.


Contact:

Geïnteresseerd? Stuur jouw CV en een motiveringsbrief naar

email : info@sagrek.be   

job lijst

Opnieuw zoeken ?

Aanwervers : plaats uw vacature op BelgischRecht.Net